Guling Soft rolkussen met sleeve antraciet, body pillow, 23 x 90cm, gevuld met polyester vezel

€ 42,50
incl. btw
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

De Guling Soft is het perfecte comfortabele kussen voor zijslapers die op zoek zijn naar wat extra ondersteuning tijdens het slapen. Met een handgemaakt formaat van 90 x ca. 23 cm en een vulling van 750 gram gesiliconiseerde polyestervezels, is dit kussen ongeveer zo zacht als een gemiddeld kussen. Het is wasbaar op 60 graden, waardoor het altijd fris en schoon blijft.


Door de ergonomische vorm van de Guling Soft wordt je lichaam tijdens de slaap in een stabiele zijligging gehouden, wat spanning op de nek- en schouderspieren voorkomt. Daarnaast voorkomt het harde contact tussen knieën en ellebogen, plakkerig huid-op-huid contact tijdens warme nachten en dient het ook als neksteun voor mensen die nog willen tv-kijken of appen in bed.


De bijgeleverde sleeve van 100% katoen is lekker zacht en comfortabel. Met afmetingen van 185 x 45 cm is de sloop geschikt voor de Guling Soft, XL en Luxe kussens. Door de lange lengte van de sloop, kan deze aan beide zijden worden vastgemaakt met een knoop. Een handige tip is om eerst uw arm door de lege sloop te steken, de Guling vast te pakken en deze vervolgens terug in de sloop te trekken. Geniet van een goede nachtrust met de Guling Soft met sloop in antraciet.