Guling Soft rolkussen zonder sleeve, body pillow, 23 x 90cm, gevuld met polyester vezel, handgemaakt

€ 32,50
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

De Guling Soft is een handgemaakt comfortabel lichaamskussen van 90 x ca. 23 cm, dat verkocht wordt in een set van 2 stuks voor slechts 60,00. Dit kussen is gevuld met 750 gram gesiliconiseerde polyestervezels en voelt ongeveer net zo zacht aan als een gemiddeld kussen. Het is wasbaar op 60 graden, wat zorgt voor een gemakkelijke reiniging.


Dit kussen is ideaal voor zijslapers die graag wat extra steun willen hebben tijdens het slapen. Ook is het perfect voor kleinere slapers en kan het zelfs dienen als knuffelkussen voor kinderen. De Guling Soft houdt je lichaam tijdens het slapen in een stabiele zijligging, waardoor spanning op de nek- en schouderspieren wordt voorkomen. Bovendien voorkomt het kussen ook hard contact tussen de knieën en ellebogen, plakkerig huid-op-huid contact tijdens warme nachten en kan het dienen als neksteun voor mensen die graag nog even tv willen kijken of appen in bed.


Kortom, de Guling Soft is een veelzijdig en comfortabel kussen dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Met deze set van 2 stuks voor een voordelige prijs van 60,00, is het een must-have voor een goede nachtrust. Koop nu en geniet van optimaal slaapcomfort!