Klantenservice/Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

 

Whatsapp (of bel):06 30 30 80 64Of stuur een mailtje naar [email protected]Klachten? 

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

1 Gulings
1.1 Welke Guling past bij mij?

De Guling Soft is de standaard. Die past bij nagenoeg iedereen. Sommige mensen kiezen voor de dikkere en langere Guling XL. Omdat ze dat zelf ook zijn, of omdat ze graag wat forsers vasthouden. De Guling Snuggles is qua formaat hetzelfde als de Soft, maar zwaarder gevuld. Tevens zijn zowel de tijk als de vulling van hyperallergeen materiaal.
Guling Long is 140 cm en speciaal voor lange mensen.

2 Sloopjes
2.1 Welk sloopje past bij welke Guling?

De Basic Sloopjes zijn hulsvormig van 185 x 45 cm. Dat is dus groot genoeg voor alle Gulingsmaten behalve de Neckroll. Voor de 90 en 100 cm Gulings (Soft, Snuggles en XL) blijft er genoeg stof over om er links en rechts een knoop in te leggen ter afsluiting.
De Guling Long heeft een langere sloop van 230 cm zodat er dan ook nog stof genoeg is voor een knoop.

Regelmatig laten wij Koordsloopjes maken. Op maat gemaakte sloopjes voor de Neckroll en de Guling Long. Hierin zit een koordje verwerkt om de sloop dicht te trekken. Deze zijn echter niet altijd op voorrraad. Stuur ons een mailtje als u speciale wensen hebt daaromtrent.

Neem contact op
* Verplichte velden