Verzenden & retourneren

Verzenden GRATIS bij bestellingen boven € 30,00

Levering
Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling altijd automatisch een email van Gulings.nl met je orderbevestiging. Controleer hiervoor ook je spambox. Wanneer je bestelling door ons verwerkt is, ontvang je per email een verzendbevestiging. Als je bestelling met de pakketservice van PostNL verzonden is, ontvang je ook een track-and-trace code om de verzendstatus via de website van PostNL te kunnen volgen. Belangrijk: Als je een bestelling wil annuleren, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar [email protected]. We zullen je order dan handmatig uit het systeem verwijderen. 

Ruilen
Voldoet de bestelling niet aan uw wensen? Stuur ons een mailtje en we bekijken of het probleem op te lossen is.

Hierbij de voorwaarden van het ruilen:

  • Gulings met een geopende verpakking kunnen om hygiënische redenen niet worden geruild.
  • Gulings met ongeopende verpakking kunt u binnen 14 dagen aan ons retourneren. Wij storten dan het aankoop bedrag van de Guling terug op uw rekening binnen 5 dagen na ontvangst. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitpaktip
U ontvangt uw Guling in een stevige, dichtgeknoopte plastic zak. Knip de hoeken van de bodem eraf en trek de zak met de hand open. Dan kunt u nooit per ongeluk in de Guling knippen.

Leveringstermijn
Levering geschiedt binnen maximaal 5 dagen na ontvangst van betaling, behoudens speciale omstandigheden. De leveringskosten worden bekend gemaakt bij het plaatsen van je bestelling. Deze kosten worden berekent naast de productkosten. Afhankelijk van de dag waarop je je bestelling plaatst duurt het gemiddeld 1 tot 2 werkdagen. Als je grote haast hebt bij je bestelling omdat het bijvoorbeeld een last-minute cadeautje voor iemand is, kun je altijd contact opnemen. We zullen er dan rekening mee houden en ons best doen je pakketje zo snel mogelijk af te leveren. Gulings.nl is niet verantwoordelijk voor vertraging die is opgelopen door PostNL door bijvoorbeeld stakingen of drukke feestdagen en heeft geen inzage in de verzendtermijn van Belgische postmaatschappijen.

Verzendinstructies
Wij kunnen geen speciale verzoeken voor de levering van uw bestelling verwerken, zoals het wel of niet afleveren bij buren bij afwezigheid. Dit omdat we gebruik maken van de verzendservice van de PostNL en zij geen mogelijkheid bieden om deze verzoeken te verwerken.

Adreswijzigingen
Mocht na het plaatsen van de bestelling blijken, dat je een verkeerd afleveradres hebt ingevoerd, stuur dan zo spoedig mogelijk een email naar [email protected] Indien je een account hebt, pas dan ook direct je adresgegevens in je persoonlijke account aan zodat pakketjes in de toekomst ook naar dit adres woren gestuurd. We kunnen helaas niet garanderen dat we het afleveradres na bevestiging van de bestelling nog voor je kunnen veranderen. We zijn, hieruit voortkomend, dan ook niet verantwoordelijk voor de levering aan een verkeerd adres.